Mediumschap rond de keukentafel

Woensdag 9 september (vol)

Schuif aan bij Yvonne en Sigrid voor een aurareading en/of een contact met een dierbare overledene. Je kunt inzicht krijgen waar je op dit moment in het leven staat en/of een boodschap uit de spirituele wereld ontvangen. Ook kun je herkenning vinden in het verhaal van andere tafelgenoten.

Een inspirerende ochtend die nieuwe inzichten, troost, heling en blijdschap kan bieden.

Welkom bij ons aan tafel!

Een aurareading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuitie. Bij een aurareading krijgen wij informatie door het lezen van jouw energie (aura). Wij vullen elkaar hierin aan.

Je hoeft niets te vertellen. We beginnen met het lezen van je energieveld en daaruit volgt informatie.

Een aurareading is om te zien waar je op dit moment staat in je leven, inzicht in jezelf te krijgen of bepaalde patronen of situaties te doorzien. Door op een andere manier naar de situatie te kijken, geeft dit vaak nieuwe inzichten, inspiratie, troost of heling waarmee je verder kunt. Het enkel alleen luisteren naar de readingen van anderen kan jezelf ook weer verder helpen in je eigen proces.


Tijdens de reading werken we ook met de energie uit de spirituele wereld en kan er contact zijn met een dierbare overledene die altijd vanuit liefde een boodschap aan jou geeft.


Je kunt je individueel via het contactformulier opgeven voor in een groep of je kunt mensen meenemen.

Groepsgrootte: 6 personen.

Tijd: 11.00-13.00 uur

Entree: 50 euro p.p incl. koffie, thee en lekkers

Adres: Evesingepad 20, Meppel


Kijk voor meer informatie over Sigrid op haar facebookpagina Sigrid Hof


bekijk onze video-uitnodiging
VID-20200802-WA0007 (2).mp4