Aura- en spirituele reading

Consult
Een consult is een aurareading of een aurareading in combinatie met een spirituele reading.
Live in mijn praktijk af te spreken of via een digitaal consult.
Een digitaal consult is makkelijk en het is niet meer nodig om naar mijn praktijk te reizen. Het consult vindt plaats via een live streaming kanaal en heeft dezelfde waarde als een consult in mijn praktijk.


Aurareading
Een aura reading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuïtie. Bij een aurareading krijg ik informatie door het lezen van iemands eigen energie (aura).

Bij een aurareading krijg ik informatie door het lezen van jouw energie, gedachten of gevoelens (aura).
Na een korte uitleg, kunnen we beginnen. Je hoeft niets te vertellen. Ik begin met het lezen van je energieveld en daaruit volgt informatie.
Een aurareading is om te zien waar je op dit moment staat in je leven, inzicht in jezelf te krijgen of bepaalde patronen of situaties te doorzien. Door op een andere manier naar de situatie te kijken, geeft dit vaak nieuwe inzichten, handvatten waarmee je verder kunt.

Wil je meer inzicht krijgen in jezelf / in je situatie, leren beter bij jezelf te blijven, je stevig bij jezelf te voelen, meer balans in jezelf en in je leven krijgen.
Dan kan een aurareading je daarbij helpen


Aurareading ouder en kind
Een aurareading voor je kind kan je verder helpen.

Aurareading ouder en kind.pdf


Spirituele reading
Tijdens de aurareading werk ik ook met de energie uit de spirituele wereld en kan het zijn dat er contact is met een dierbare overledene.

Wanneer we overlijden, sterft ons lichaam, maar onze ziel leeft verder in de spirituele wereld.

Het verschil tussen onze wereld en de spirituele wereld is dat de energie aan de andere kant ‘hoger’ is. Zo hoog dat we die wereld niet kunnen zien. Maar daarom zijn onze dierbaren er nog wel. En dat willen zij graag aan jou laten weten!
Bij het contact met een overleden dierbare wordt de informatie verkregen vanuit de spirituele wereld.
Het is aan hen in de spirituele wereld om het juiste medium te kiezen om mee te werken om zo een waardevolle ontmoeting tussen jou en jouw dierbare overledene tot stand te brengen.

De spirituele wereld bepaalt of en met wie het contact tot stand komt. Er wordt altijd met respect gewerkt, van beide kanten.
Zodra de spirituele wereld besluit om door te komen, voel ik daarna de overledene en krijg ik informatie binnen. Dat kunnen herinneringen uit het leven van de overledene zijn, emoties van de overledene, de manier van overlijden, het karakter of hobby's of werk van de overledene. Het zijn vaak korte flarden, alsof het gaat om een slechte telefoonlijn. maar een goed getraind medium voelt de overledene genoeg aan om de informatie goed te vertalen naar onze wereld en levert hiervan ook goede bewijzen. Het doel is dat je overtuigd raakt door de bewijzen en het gevoel krijgt: ja, dit is (bijvoorbeeld) mijn oma!

Wil je troost vinden, nabijheid ervaren door contact met een dierbare overledene. Dan kan een spirituele reading je daarbij helpen.

Wat je vervolgens met de informatie uit de reading doet, is aan jou.
Een aura- en spirituele reading heeft geen medische waarde. Bezoek je huisarts of specialist als je medische vragen hebt.