wIE BEN IK

Ik ben Yvonne Vrijhof, intuïtief systemische coach . Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding aurareading - spirituele ontwikkeling gevolgd en succesvol afgesloten.

Een aura reading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuïtie. Bij een aurareading krijg je informatie door het lezen van iemands eigen energie (aura).
Een aurareading is om te zien waar je op dit moment staat in je leven, inzicht in jezelf te krijgen of bepaalde patronen of situaties te doorzien. Door op een andere manier naar de situatie te kijken, geeft dit vaak nieuwe inzichten, handvatten waarmee je verder kunt.

Yvonne Vrijhof

Foto YvonneDeze opleiding heeft mij extra verdieping in mijn leven gegeven. Het is voor mij niet meer voor te stellen om zonder deze voor mij spirituele verrijking te leven. Aurareading staat voor mij voor inzicht hebben om ergens dieper naar te kunnen kijken, het werken van ziel tot ziel, om dan op zielsniveau te voelen wat er nodig is om mee aan de slag te gaan. Inzichten waar iemand weer mee verder kan. Bewustwording is de eerste stap in de richting van een oplossing.


Deze opleiding heeft mij bij de opleiding individuele systemische opstellingen gebracht. Systemische - familie opstellingen zijn voor mij een logisch vervolg op mijn eerdere opleiding. Al enige tijd geef ik samen met een systemische coach-opsteller individuele systemische opstellingen. En momenteel ben ik als opsteller bezig met de verdiepende opleiding individuele systemische opstellingen.


Praktijkruimte

Zuideinde 29 (1e etage)
7941 GA Meppel