wIE BEN IK

Ik ben Yvonne Vrijhof. Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met het Engelse mediumschap.
Mediumschap is het samenbrengen van de aardse en de spirituele wereld. Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die wereld bestaat. Een medium is iemand die zich openstelt via zijn of haar innerlijke zintuigen zodat overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen.

De no-nonsens manier van het Engelse mediumschap vind ik een prettige manier van werken. Het Engelse mediumschap is specifiek gericht op bewijsvoering van leven na de dood. Door concrete bewijzen te geven worden liefde en nabijheid weer even tastbaar, waardoor healing ontstaat.

Ik ben succesvol afgestudeerd aan de opleiding voor Mediumschap en spirituele ontwikkeling. Een opleiding in Nederland die volgens de richtlijnen van de Academie voor Mediumschap, aan het Arthur Findlay College in Engeland werkt. Het Arthur Findlay College in Engeland werkt volgens de richtlijnen van Spiritualists National Union (SNU) die een hoge standaard heeft. Dit is belangrijk om het Mediumschap een zuiver en eerlijk beroep te laten zijn. www.arthurfindlaycollege.org

Yvonne Vrijhof

De opleiding mediumschap en spirituele ontwikkeling geeft mij extra verdieping in mijn leven. Het is voor mij niet meer voor te stellen om zonder deze voor mij spirituele verrijking te leven. Aurareading staat voor mij voor inzicht hebben om ergens dieper naar te kunnen kijken, het werken van ziel tot ziel, om dan op zielsniveau te voelen wat er nodig is om mee aan de slag te gaan. Door daar samen naar te kijken, kom je tot inzichten waar je weer mee verder kunt. Bewustwording is de eerste stap in de richting van een oplossing.

Het mediumschap staat voor mij voor rust, verbinding en vertrouwen om te kunnen zien, weten, voelen vanuit de spirituele wereld om het contact tussen de overledene vanuit de spirituele wereld en de mens op aarde te leggen. Ook wil ik mensen inspireren, geruststellen, blijdschap en liefde overbrengen. Samen met de spirituele wereld lever ik het hoopvolle bewijs dat de dood niet bestaat en dat onze essentie, onze ziel, eeuwig voorleeft.
Mediumschap is voor mij niet even iets wat je doet of wat je krijgt. Het is een intensieve weg van spirituele én persoonlijke ontwikkeling en vraagt veel training, passie
en commitment.


            

       De praktijkruimte
        
1ste verdieping, per trap bereikbaar